Йорданка Христова призна кое е едиственото, за което съжалява!

Естрадната икона Йорданка Христова истински съжалява, че е провокирала нездрав интерес към дъщеря й Ивана. Тя заявила след излизането си от реалити формата, че това е благодарение, че майка й е известна. Популярната певица призна в една от мисиите на ВИП Брадър с играта на кубчета, че щерка й е различна и има друга от традиционната ориентация.

Любопитството на журналистите бил по-голям към това нейно признание, отколкото към самата певица. Пишещите много малко се заинтересували как една известна жена, която е на седемдесет години можа да живее затворена в Къщата на ВИП Брадър с непознати цели два месеца. И как една доказала се звезда мина всички изпитания , участва във всички мисии на Големия брат без да мрънка, да се огъва или дори да капризничи.

[caption id="attachment_428227" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова доказа, че е прекрасен родител[/caption]

И да успее да даде рамо на почти всеки в Къщата, като в добавка готвеше превъзходно и се стараеше да прави така, че бюджета, колкото и да е малък и продуктите да бъдат правилно разпределени и да стигат, за да се хранят всички. Затова, след като излезе, естрадната прима поискала прошка от щерка си Ивана заради нездравия интерес към нейната самоличност.

Тя заявила, че има и най-уникалните деца на света, тъй като певицата има и син. Плъзна слуха, че след като вече е свободна и зае престижното второ място, тя ще отпътува за слънчева Куба. Там Йорданка Христова ще прекара студените зимни месеци, които настъпват у нас. С парите, които честно и с пот на челото си е заработила в шоуто, примата на родната естрада ще си живее царски на Острова на свободата, тъй като там цените са в пъти по-ниски от тези в България. Част от хонорара си Йорданка Христова щяла да даде на свекър си, за когото също се грижи всеотдайно.

Щерка й Ивана, която в момента стяга кафене и живее с бившата на Люси Дяковска-екс сервитьорка Камелия в едно от изданията, където я защитаваше каза топло за майка си, че е „пич”. Това е най-доброто признание на дъщерята към именитата й майка, която наистина се оказа уникална, като разкри и прие различието у чедото си.