Влади Въргала лично разкри как ще изхарчи парите от ВИП Брадър, доколкото ги има

Влади Въргала лично разкри как ще изхарчи парите от ВИП Брадър, доколкото ги има
4 (80%) 2 votes

Лично актьорът Влади Въргала сподели как ще се възползва от наградата

В интервю за „България днес” победителят във ВИП Брадър 2014 Влади Въргала признава, че семейният им апартамент със Силвия е ипотекиран и че „вероятно е пътник”. „Но жена ми, гледам, е сменила вратите в него и е пребоядисала стаите. Ами знаете ли, ние бяхме пред раздяла, на кръстопът. Заради мен. Просто прекалените изпитания, на които подложих семейството си, нямаше как да не дадат отражение на отношенията ни” – признава актьорът.

Влади Въргала

Влади Въргала

„Просто със Силвия се разминахме генерално, когато нещата започнаха да не ми се получават. И влизайки във ВИП Брадър, освен заради парите аз влязох и за да разбера дали тези 2 месеца ние ще си липсваме. Ще го бъде ли нашето семейство, или не. И знаете ли, за малко да ги загубя. Вътре преосмислих нещата и си казах, че трябва да съм луд, за да разваля семейството си” – признава пред изданието Влади Въргала.

На въпрос: „Сега ще ти вземат ли целия хонорар банките?”, актьорът отвръща: „Голяма част от него ще отиде точно по тези направления и другата част ще отиде за семейството ми. Успоредно на това имам една житейска практика, на която държа – една част от парите ще отидат за майка ми, защото ми е дала живот. Друга част – за нуждаещи се, на вярата – за църквата, и последната на учителя ми. Моят духовен учител е узбекът Мирзакарим Норбеков. Ще преведа пари на неговата фондация. Защото винаги съм вярвал, че когато направиш добро, то ти се връща. Ето така съм живял винаги и аз – в последния момент някой ми подава ръка и ме измъква. Защото никога не съм пестял и аз за другите” – споделя Влади Въргала.

„Господ има една притча, която завършва с думите: „Дори да е много трънлив пътят ти, , ако си тръгнал към светлата поляна, ще стигнеш дотам. Аз няма да махна тръните по пътя ти, но ще те науча да ходиш през тях” – разкрива кредото си актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Влади Въргала лично разкри как ще изхарчи парите от ВИП Брадър, доколкото ги има”

 1. Анонимен

  Ное. 19. 2014

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/

  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.

  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Добавете коментар