Слави Трифонов подозира измама онлайн при гласуването на детската Евровизия

Съмнения за манипулиран вот на детската Евровизия подозират няколко души от българския екип в състезанието, но най-бесен бил Слави Трифонов. В конкурса за песен българката Крисия се класира втора, само на 12 точки от победителя от Италия Винченцо Кантиело.. Според запознати гласуването по страни е манипулирано, за да не може нашето момиче да спечели и съответно догодина България да е домакин на конкурса. „Разбира се, че няма да оставят България да победи в подобно състезание. От време на време пускат някой да се пореди, за да не бие на очи, но тази година след малта беше ред на някоя от големите страни. Ако България беше спечелила, международните акули щяха да загубят доста от реклама” – коментират запознати пред изданието „България днес”.

[caption id="attachment_427995" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов искал първото място за Крисия[/caption]

Класирането на Крисия на второто място силно разгневило Слави Трифонов, чието откритие е малката певица. Той също бил убеден, че нещо в гласуването не е както трябва, а победителят е пял много по-зле от нашето момиче. Крисия, Хасан и Ибрахим бяуха на косъм от голямата победа, която грабна 14-годишният италианец Винченцо Кантиело. Той събра 159 точки, докато нашите хора – 147 точки. Със 146 точки трета остана изпълнителката от Армения – Бети. Веднага след конкурса противоречивите мнения за представянето на Крисия заляха медийното пространство. Слави Трифонов е истински вбесен от второто място на протежето си и се е заканил, че няма да остави тази работа така. В онлайн гласуването преди концерта Крисия, Хасан и Ибрахим бяха категорично на първо място във временното класиране. Именно заради това Слави Трифонов е сигурен, че има нещо гнило и вотът на зрителите не е зачетен правилно – коментира изданието. При пристигането си в България трите деца Крисия, Хасан и Ибрахим бяха приети от президента Росен Плевнелиев, който им връчи почетния знак на държавния глава.