Камелия Воче ще трябва да отговаря пред съда заради поведението си в КъщатаКамелия Воче ще си изпати заради скандалите, които вдигаше постоянно в шоуто

Камелия Воче ще си изпати сериозно заради поведението си във ВИП Брадър. Певицата, която миналата седмица беше изхвърлена от Къщата само на крачка от финала, определено ще остане в историята на риалитито като една от най-големите скандалджийки във формата за всичките му сезони.

[caption id="attachment_427991" align="alignleft" width="300"]Камелия Воче ще си пари заради истериите Камелия Воче ще си пари заради истериите[/caption]

Бившата половинка на Божидар Искренов-Гибона не се запомни с нищо друго освен с факта, че постоянно изпадаше в истерии за щяло и нещяло, в това число и за личната хигиена на останалите съквартиранти. Невъздържаното й поведение обаче е на път да й изиграе много лоша шега.

Съвсем скоро изпълнителката ще трябва да се изправи пред съда заради истериите си. Нещо повече, най-вероятно Камелия Воче ще бъде одрусана и с 5 бона неустойка заради скандалите. А причината за това е козметичната фирма, чието рекламно лице е певицата.

Малко преди да влезе в Къщата на ВИП Брадър скандалджийката заснела няколко рекламни видеа за компанията, които се въртят в медийното пространство. Една от клаузите в договора, който подписала обаче изисква от нея да поддържа ниво и модел на поведение, които да отговарят на претенциите на фирмата за класа.

А образът на невъздържана истеричка, който Камелия Воче си създаде във ВИП Брадър, изобщо не се връзва с това желание на компанията. Дори напротив. Заради нея козметичната фирма търпи сериозни критики и отлив на клиенти. Заради това шефовете са решили да си поискат обратно не само хонорара, платен на звездата, но и неустойки заради неизпълнението на въпросната клауза в договора й, научиха от hotarena.net.

Общата сума за това възлиза на малко над 5 хиляди лева, издават запознати.