Мариан Бачев има най-нелеката съдба при Слави Трифонов!

Мариан Бачев е най-глобявания човек в шоуто на Слави Трифонов. Комикът постоянно се разделял с част от месечната си заплата заради разсеяността си и своята неточност. Той закъснявал за работа и затова често бил глобяван от Дългия. Слави Трифонов разбрал от доста време, че не може само с думи да се стегне дисциплината на подчинените му и българинът най-усеща това, ако му се бръкне в джоба.

Имитаторът просто бил благодатна почва. Той, след като закъснявал и вече сам си знаел, че ще бъде глобяван от шефа си. А и освен това често забравял да си изключва телефона по време на репетиции и затова също отнасял солени глоби.

[caption id="attachment_427983" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Мариан Бачев пропищя от избухливия нрав на Слави Трифонов[/caption]

Бачев истински вбесил Дългия при лятното турне, когато му се наложило да се забави и да не отиде навреме на турнето. Тогава той получил директна заплаха от него, че хората не са незаменими и затова може да бъде сменен и от друг актьор.

Мариан Бачев си спомня и времето, когато станал баща за втори път. Той непрекъснато се чувал със съпругата си, която вече била приета за раждане. Тогава също отнесъл солени парични глоби, защото телефона му звънял, а и той буквално прозвънявал на съпругата си през половин час.

Но непрекъснатите глоби направили и добро на забавния артист. Той вече така свикнал да не му пука, че той вече може да изтърпи всичко и да не се откаже от работата си дори и заради психически тормоз.

Мариан Бачев с тъжна физиономия си спомня за кончината на майстора на грима Димитър Коклин. Първата им среща била, когато Мариан подготвял дипломната си работа и трябвало да се превъплатил във възрастен мъж. А бил само на двадесет и две години. Тогава великия майстор на грима му взел само двадесетачка, а за тази работа той трябвало да му брои най-малкото стотачка. Просто човека го харесал и му казал, че е добро момче. После работата му го срещнала отново в шоуто на Слави Трифонов.