Павел Чернев и Иван Бакалов едва не се хванаха за гушите в ефира на Нова тв

Мощен скандал разтърси ефира на Нова тв тази сутрин.

След култовата среща на ринга между Кубрат Пулев-Кобрата и Владимир Кличко, в студиото на Нова тв, за да коментират развитието на събитията, бяха поканени бившият депутат от „Атака” Павел Чернев и скандалният журналист Иван Бакалов.

Още от самото начало спортният журналист Иван Бакалов започна да атакува Кобрата с поредица от измислени обвинения. Незнайно защо Бакалов говореше с видима омраза към боксьор номер едно на България.

[caption id="attachment_427904" align="alignright" width="300"]Павел Чернев и Иван Бакалов едва не се хванаха за гушите в ефира на Нова тв Павел Чернев и Иван Бакалов едва не се хванаха за гушите в ефира на Нова тв[/caption]

Той бе категоричен, че Кобрата е изгубил абсолютно заслужено в двубоя с Владимир Кличко. Очевидно тази злостна нападка към Кубрат Пулев му бе недостатъчна и той подчерта, че самохвалството на боксьора няма покритие. Иван Бакалов заяви, че недоумява защо Кобрата е надул балона, че Кличко не може да се бие и го е страх от него. За капак на всичко това, спортният журналист заяви категорично, че Кубрат Пулев не е спортист за подражание.

Тези думи разгневиха Павел Чернев и той заяви в ефира на Нова тв, че хора, които не разбират нищо от този спорт, са си отворили устите. Пиперливият политик бе категоричен, че ако Кубрат Пулев имаше късмет в 4-ти рунд, сега такива като Бакалов щяха да му пишат хвалебствени дитирамби. Павел Чернев подчерта недвусмислено, че Кобрата е играл като лъв. За всички онези, които не са наясно с този вид спорт, поясни, че на ринга има само тежки удари и няма реплики и дуплики, допълвайки, че в професионалния бокс се говори точно така и в този ред на мисли, Кобрата се е държал нормално.

Иван Бакалов обаче побърза да защити тезата си и заяви, че Кубрат Пулев не е от най-възпитаните момчета и не може да очаква от него да бъде на ниво и това се е видяло прекрасно. Спортният журналист не спря да реди обидни думи по адрес на Кобрата, заявявайки, че преди мача е бил напомпан с фалшив патриотизъм и изглеждал като пушечно месо. Тези думи на Бакалов разгневиха още повече Павел Чернев и той подчерта, че от десет години обикаля по ринговете и със сигурност разбира много повече от него, но не му се занимава с „журналистчета, дето нищо не разбират”, пише pik.bg.