Владимир Кличко е имал железни шини, поставени под бинтовете на ръцете сиВладимир Кличко е победил Кобрата по нечестен начин

Владимир Кличко е имал поставени железни шини в ръкавиците си! Украинецът е използвал ужасно мръсен прийом, за да си гарантира победата на Кубрат Пулев, видяха онлайн потребителите, след като снимката, на която шампионът сваля бинтовете си, обиколи света. На кадъра ясно се виждат странните издутини точно на кокалчетата на Владимир Кличко. Които изглеждат по всякакъв друг начин, но не и на място. Особено при сравнение с ръцете на Кобрата, където подобни издатини липсват.

[caption id="attachment_427897" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко се е бил с метални шини на ръцете Владимир Кличко се е бил с метални шини на ръцете[/caption]

Сред феновете на бокса веднага се появиха слухове, че това всъщност са железни шини. Които украинецът е увил върху кокалчетата си, за да може ударите му да бъдат още по-тежки и болезнени за нашия боксьор. Който е единственият основен претендент за титлата му на световен шампион.

Съмнение буди и фактът, че веднага след края на мача Кличко побърза да среже и да разкара бинтовете от ръцете си, докато Пулев си стоя доста дълго време с тях. Изглежда обаче украинският боксьор е имал какво да крие, категорични са форумци.

Кадрите, излъчени по Евроспорт 2, предизвикаха бурни реакции в онлайн и медийното пространство. Почитателите на бокса не само в Бълграия, но и в световен мащаб, скочиха срещу действащия световен шампион заради мръсните му номера.

Които не спряха още от преди двубоя между двамата. Както знаете, първоначално украинецът отмени датата за срещата, тъй като се бил контузил. В последствие отказа да допусне екипа на Кобрата до пресконференцията на двамата преди срещата.

За капак, в последния момент смени и ръкавиците, за да оже тотално да изнерви и обърка нашенеца. Номерът с шините обаче е върхът на всичко, беснеят форумци. Владимир Кличко със сигурност няма право да има каквито и да е железа под ръкавиците и бинта си. Интересно обаче дали световната федерация по бокс ще реагира по някакъв начин на това грубо погазване на правилата?