Най-сетне - Мария се изфука с предложението за брак на Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Мария е на седмото небе от щастие. Певицата се похвали пред зрителите на Нова телевизия, че дългогодишния й приятел милионерът Християн Гущеров най-после й е предложил брак. Пухкавият богаташ й е подарил пръстен. В момента родената в Стара Загора пайнерката не го носи на ръката си, защото той не уцелил номера и й бил голям. Засега той е даден на стесняване на бижутер при следващата си изява тя обеща вече да й е на ръката.

Фолк дивата сподели още, че е изненадана много от този жест на милионера. Той пожелал да бъдат истинско семейство. Тя каза още, че това между тях е било досега сплотеност, обич и семейство, но всяка една жена мечтае да е с бяла роклs и да каже заветното „да” на любимия си.

[caption id="attachment_427847" align="alignright" width="300"]Мария Мария е на върха на щастието, защото Християн Гущеров най-после й предложи брак след толкова години на размисъл[/caption]

Мария Отварачката е повече от щастлива, защото Християн Гущеров й казал също, че иска тя и нейната дъщеря Марая да бъдат двете жени в неговия живот. Засега датата на сватбата не е уточнена, но това ще се случи в най-скоро време.

Плъзна слух, че Мария е тръгнала отново по кръчмите, защото отношенията между двамата са доста обтегнати и Гущеров ще изгони най-скоро Мара Отварачката от дома й. Но явно това се оказа поредния надут балон и отношението между двойката е перфектно. Според самата Мария двамата са щастливи заедно и живота като тях е като приказка. А прекрасното продължение между поп фолк певицата Мария и бизнесмена Християн Гущеров ще е марша на Менделсон, която самата Мара Отварачката обещава да е много скоро.