Славчо Тошев се разтрепери от ужас пред Слави Трифонов!

Бившият футболист Славчо Тошев направо е изпаднал в паника. Той се притеснил от дълго тиражираната из публичното пространство мълва, че е откраднал от Слави Трифонов неговата любима Мартина Огнянова и я вкарал в леглото си. Според клюката Дългия бил се зарязал с балерината от балет „Магаданс” и тя решила да потърси утеха в прегръдките на бившия футболист. Адашът на шоумена обаче изпаднал в ужас. Той веднага побързал да даде изявление, че няма подобно нещо с него и Мартина Огнянова.

Ритнитопковецът се застраховал, че едвам се познава с гаджето на гологлавия шоумен. Двамата се засекли напълно случайно в столичен мол и покрай общите си домашни любимци се разприказвали. И двамата имали кученца от породата чихуахуа. Животинките били прекрасни и двамата си ги отглеждали в къщи. С Мартина футболиста се заговорил за тези животинки и според него оттам тръгнала мълвата, че двамата са гаджета.

[caption id="attachment_427794" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Славчо Тошев побърза да се измъкне пред Слави Трифонов[/caption]

Но това бил само гнусен слух. Славчо Тошев заяви, че си има сериозна приятелка. Момичето се казва Силвия и работела в банка. Тя не искала да се афишира връзката им, за да не стане прицел на медиите и папараците, и предпочитала да остане в сянка. Затова и екс вратаря предпочитал повече нищо да не казва за нея. Той и Силвия дори били сгодени и работата между тях била повече от сериозна.

Припомняме, че според злите езици Мартина Огнянова не изпитвала вече никакви чувства към Дългия и затова намерила сгоден случай да му кръшне. Такъв се оказал бившия вратар и негов съименник. Нещата между тях се задълбочили след като Мартина и Слави Трифонов се върнаха от екзотична ваканция в Лондон. В столицата на Великобритания Дългия отпразнува и рожденния си ден.

След като раздялата на Мартина и Слави Трифонов вече била факт, тя задълбочила връзката си с ритнитопковеца. А според злите езици навсякъде, дори и на светските събития Славчо Тошев ходел с малкото си кученце, за да разтопява женските сърца и да ги заговаря.