Фики Стораро разкри измамата на Х Фактор, която лично е преживял!

Всичко е измама и плод на връзкарство в музикалното шоу „Х фактор”, твърди Фики Стораро. Според младият певец в него не се отсяват талантите, а напротив, върви се напред само и единствено с измама и с връзки. То си припомня случая, когато преди две години и той се е явявал на кастинг, с надеждата и амбицията да стане звезда на музикалната сцена.

Но се случило точно обратното. Какво било разочарованието му, когато не само не го представили в най-добрата светлина, ами и дори напротив. На сцената на Х фактор той получил най-големия си „шамар”, защото журито го направил за резил пред цяла България, твърди младия певец. Той си спомня как точно преди две години, когато се явил на прослушването и изпял пет песни, той не бил одобрен.

[caption id="attachment_427775" align="alignright" width="300"]Х Фактор Синът на Тони Стораро проговори за Х Фактор[/caption]

Синът на Тони Стораро си спомня, че след това явяване за прослушване на певческите му способности той е получил единствено разочарование. Според изпълнителя на поп фолка младите хора може са се разочароват напълно и повече да решат, че не стават и да не продължат напред. Той е още по-язвителен, като твърди, че не само не дава старт с този формат за младите дарования, ами и напротив, спъват ги.Тони Стораро си спомня, че след като се явил на кастинга и не получил одобрение той изпаднал в дълбока депресия. С дни не искал да излиза, спрял дори и да се храни. Толкова мъка свила сърцето му и си мислел, че не става за нищо и че не може да пее.

Баща му дори се сдърпал с него. Той се явил на кастинга на „Х фактор” без да знае известния му баща, за да го изненада. Но родителят му бил забранил изрично преди да се явява на подобни конкурси. Той му казал, че в страната ни всичко се случва, но само благодарение на връзките и на нищо друго. Затова и Тони не вярва в искреността на този формат.