Тодор Славков е поискал да му бъде осигурена трева по време на престоя му в шоутоТодор Славков ще има право на 15 минути престой всеки ден в изповедалнята

Тодор Славков влиза в Биг Брадър Ол Старс със скандал. Източници от екипа на шоуто, пожелали анонимност, разкриват, че едно от условията на сина на Иван Славков да се включи в новия сезон на риалитито е било от продукцията да го снабдяват редовно с трева.

[caption id="attachment_427770" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Според запознати, малък Тошко вече е заредил багажа си с доволно количество марихуана, с помощта на която да успее да изкара престоя си в шоуто, без значение колко дълъг ще е той. За целта внукът на Тодор Живков е включил и специална клауза в договора си, с поред която той ще има право всеки ден да прекарва по 15 минути съвсем сам в Изповедалнята на Къщата, без останалите съквартиранти да го безпокоят. И без камерите да работят и да снимат какви ги върши.

Действително, за някои от по-специалните си участници ВИП Брадър изключва в определени моменти камерите, за да могат да се усамотят. "Луксът" важал най-вече за представителите на силния пол, които имали нужда необезпокоявани да задоволят нагона си, научиха от vsekiden.com.

Самият Тодор Славков пък бил категоричен, че няма как изкара и ден, без да си свие поне една цигара, и то не никотинова. Освен него, се очаква в Къщата на Биг Брадър Ол Старс да влязат още певиците Петя Буюклиева и Бони, режисьорът Люси Иларионов, Ники

Китаеца, актрисата Катето Евро и скандалната Калина Паскалева.