Ива Екимова разкри победителя в този сезон на Вип Брадър! Дали ще познае или логиката й ще се окаже грешна?!

Влади Въргала е най-вероятния победител в новия сезон на ВИП Брадър-Образцов дом. Това каза пиарката Ива Екимова, която излезе наскоро заради зрителския вот. Според нея комика ще се превърне в любимец на народа заради състараданието, които получи от хората заради неговата съдба. Припомняме, че той разкри потресаващи неща за личния си живот, които дълбоко трогнаха не само някои от съквартирантите, но и аудиторията извън Къщата.

При една от мисиите на Големия брат Влади Въргала се разкри до край. Той каза, че е имал поставена диагноза рак, която го е съсипала. Преборил болестта, която по-късно се оказало друго заболяване с помощта на съпругата си Силвия и двете си деца. После залитнал по чашката и отново законната му половинка му подала ръка и го измъкнала от тежкия порок. Претърпял и тежка катастрофа, от която оцелял.

[caption id="attachment_427652" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова убедена, че Влади Въргала ще спечели шоуто[/caption]

После направил глупостта да заложи семейното си жилище, за да спонсорира филмов проект, който пропаднал. Останали му обаче огромните борчове, заради които фамилията му може да се окаже на улицата. Пред Кали и някои от съквартирантите режисьора разкри, че няма какво да яде и е в шоуто, за да изкара някой лев, за да преживее семейството му зимата. Огромен удар му нанесе и сприхавата певица Камелия Воче, която пред цялата страна го нарече миризливец и го обяви, че е нечистоплътен. Това тотално го срина емоционално.

Според Ива Екимова, който се окичи с тази титла ще има пълна зала с почители и кариерата му ще достига върхове или поне ще тръгне нагоре. Ако Тачо стане звездата на ВИП Брадър, той ще се изравни по известност със съпругата си Жени Калканджиева. Но ако той се превърне в идола на масите, Шестата по хубост вече няма да доминира, а двамата съпрузи ще бъдат равнопоставени.

Ива Екимова прогнозира, че плеймейтката Елена Кучкова няма да грабне призовото място в шоуто. Според нея вече не продава еротиката и сексапила, каквито единствено притежава глезената моделка.