Иво Сиромахов обитава жилище за над 350 бонаИво Сиромахов се шири в истински лукс в палат в покрайнините на София

Иво Сиромахов се шири в невиждан лукс в дома си. Сценаристът на "Шоуто на Слави" се е сдобил с ново жилище, което се намира в покрайнините на столицата. Изборът на мястото е съвсем умишлен, издават близки до сценариста. Иво Сиромахов искал да избяга далеч от шума и напрежението, обхванали София и затова предпочел да потърси имот извън сърцето на столицата ни.

[caption id="attachment_427556" align="alignright" width="300"]Иво Сиромахов се обзаведе с истински палат Иво Сиромахов се обзаведе с истински палат[/caption]

Прави впечатление, че Иво Сиромахов се е спрял не на какъв да е имот. Сценаристът на Слави се е обзавел с къща, която спокойно може да бъде наречена палат. Къщата е част от луксозен комплекс и се намира точно под южния склон на Витоша. Цената на жилището не е никак малка - цели 350 бона, които Сиромахов с готовност броил, за да може да се наслаждава на тишината и чистия въздух.

За да успее да си позволи тузарското жилище, Иво Сиромахов бил принуден да продаде апартамента, с който разполага от години в София. В новия си дом сценаристът се е нанесъл заедно с жена си и децата си, които също са останали очаровани от решението му. Единственият минус на новия дом е отдалечеността му от работното място на Сиромахов. За да пристига навреме за работа всеки ден, сценаристът трябвало да тръгва много по-рано. Този факт обаче не го притеснявал изобщо, научиха от hotarena.net. Новата придобивка на

Иво Сиромахов промени до голяма степен слуховете, които се носят от години, че Слави Трифонов е стиснат шеф. "Явно сценаристите му поне получават добри пари, как иначе Иво ще си позволи подобна покупка", коментират из онлайн пространството.