Яна Акимова направи на пух и прах мераците на златотърсачките, тичащи след Петко Димитров!

Танцьорката Яна Акимова не гледа на съпруга си като на плейбой. Тя сподели, че вижда всичко друго в него, но не и това. Танцьорката призна, че го вижда от различни страни, но такава у него просто не съществува. Според нея това определение е просто плод на медите и щом нещо се завърти из публичното пространство то става марка, която не винаги отговаря на истината. Яна Акимова го похвали, че баровецът Петко Димитров, собственик на елитно заведение в Студентския град, е много добър съпруг и прекрасен баща. Двойката има син Доминик, а Петко Димитров просто се разтапял от радост и непрекъснато се грижел за него, когато ангажиментите му позволявали това.

[caption id="attachment_427499" align="alignright" width="278"]Петко Димитров Думите на Яна Акимова за Петко Димитров трогнаха близките им, но и накараха мнозина да полудеят от завист[/caption]

Петко Димитров и Яна Акимова направиха една година от сватбата си през октомври. Тогава си подариха и умопомрачителна ваканция в столицата на Великобритания – Лондон. Семейното им тържество съвпадна със световното първенство по спортни танци. Бизнесменът Петко Димитров признал, че за първи път попада на подобно грандиозно събитие и то му се видяло направо умопомрачително. След това двойката си подари обиколка из красивия град и накрая романтична вечеря в тузарски ресторант на Острова.

Двойката сподели , че и двамата са ревниви, но в границата на умереното и разумното. Петко Димитров каза, че е много щастлив с Яна Акимова и е доволен, че тя е до него. Направо се чувства късметлия с красивата си съпруга. Първата година от сватбата е памучна. Според традицията двойката трябва да си подари един на друг, както и да внесе в дома си памучни изделия. Съпрузите си подарили неща от памук. Те си пожелали на годишнината от сватбата да продължават да се чувстват все така щастливи заедно, да се обичат и усмивките никога да не слизат от лицата им. А Яна Акимова мечтае да подари на съпруга си догодина и едно малко момиченце.