Атанас Месечков сам провокира тайната му да излезе наяве!

Танцьорът Атанас Месечков обвини актьора Иво Аръков в лицемерие. Двамата кръстосваха шпаги дълго време в Къщата на ВИП Брадър, като за актьора танцьора също е бил двуличен. Атанас Месечков го подхвана заядливо с думите, че не си е признал за връзката си с певицата Мария Илиева. Притворството му направо го втрещило, защото при една от мисиите в Къщата на Големия брат бившият на Мика Стоичкова не си признал за връзката си с певицата. В момента Мария Илиева е съдия на музикалното шоу „Х фактор”. Това стана по време на друга задача на ВИП Брадър, която носеше името „Психотерапия”.

Но Иво Аръков не остана длъжен на танцьора на звездите. Той го захапа, че на въпросната вечеря в елитен софийски ресторант, когато ги видели заедно с певицата Мария Илиева Наско Месечков бил в компанията на политик. Иво Аръков го попита с него приятели ли са били само или и гаджета. Наско Месечков се разбесня и му каза, че във въпросния ресторант, където актьора си гугукал с певицата Мария Илиева той пристигнал с приятели. Те били компания и въпросния политик също бил от нея и му бил само приятел.

[caption id="attachment_427493" align="alignright" width="300"]Атанас Месечков Атанас Месечков има интимна връзка с депутат от левицата[/caption]

Това обаче не срещна одобрението но Иво Аръков, нито на съквартирантите. Те зашумяха насмешливо и подигравателно. В къщата отдавна не приемат за истина казаното още в началото от Наско Месечков, че е е спал с мъже и с жени, но вече се е ориентирал и е разбрал, че иска да има семейство, съпруга и малки дечица.

В Дом съвета също разнищиха думите на Атанас Месечков. Водещият Ники Кънчев направо попита паркетния лъв Евгени Минчев дали знае за въпросната случка. Пиарът на звездите каза, че това не е новина и тя се знае отдавна. Той дори знаел кой е политика, но няма да му каже името. Само разкри, че народния представител е представител от Левицата. Поради тази причина Атанас Месечков ще бъде защитаван от изгонвате от политолога Татяна Буруджиева. Същата е била народен представител от предишното Народно събрание. В Парламента тя е била депутат именно от БСП.