Крисия с болки в гърлото само дни преди големия концерт!

Уникалната Крисия от Разград и близнаците Хасан и Ибрахим ще пеят на 15-ти ноември, в събота, на детската Евровизия в Малта. Концертът ще се дава пряко по българската национална телевизия и по БНТ НD.Според жребия, който е изтеглен на напълно случаен принцип Крисия, под акомпанимента на пиано от близнаците ще стартират на малтийската сцена втори. Първи ще бъдат участниците от Беларус.

На Крисия обаче е разрешено да не пее на живо на репетициите, тъй като я боляло гърлото. Заедно с нея в Малта е родителката й Ангелина, която не крие тревогата си от неразположението на Крисия и прави всичко по силите си сладураната да оздравее напълно за големия концерт. Предвид наличието на толкова вируси, опасенията на Ангелина са напълно основателни, коментират близките им в България.

[caption id="attachment_427481" align="alignright" width="199"]Крисия Сладката Крисия се лекува ударно, за да е в отлично здраве за концерта[/caption]

И стискат палци за оздравяването на Крисия, която заедно с момчетата, вече е преминала първата репетиция и то успешно. Според споразумението с представителите от Армения Крисия е репетирала един час по-рано отколкото било предварително уговорено. В сряда триото отново ще се събира, за да репетират песента, с която ще се представят на събитието - „Планетата на децата”.

Според организаторите и екипа, който съпровожда талантливите деца те се чувстват превъзходно. Крисия, която е част от екипа на „Шоуто на Слави”, а Дългия я изпрати на световното събитие в Малта, е удивена от сцената на Евровизия за деца. Декорът е като в приказките. Там имало огромен замък, невероятни поляни, красива природа, облаци, които „плуват” в небето. Крисия направо била удивена и на седмото небе от радост. Децата са се запознали и с другите екипи от останалите страни. Те били много щастливи, забавлявали се.

Малката Крисия и близнаците пианисти били спокойни, със самочувствие и се чувствали превъзходно, доверяват от екипа, който ги съпровожда. Крисия не само е очарована от мястото и събитието, на което ще участва за първи път, но била и много уверена в себе си. Близнаците пък сподели, че чувстват подкрепата на своите родители и на всичките си приятели. Те ги молели само да им донесат лакомства от Малта и Ибрахим и Хасан им обещали, че ще изпълнят желанието им.

Децата вече триумфално са преминали през сцената и по постлания червен килим. Те са имали и среща с медиите, пред които са давали изявления.