Стоянка Мутафова не може да гледа колегата си, бил я изложил публичноСтоянка Мутафова и Антон Радичев са в конфликт заради нелепа причина

Стоянка Мутафова и Антон Радичев са в тежък конфликт и то от години. Публична тайна е не само в гилдията, ами и сред феновете, че двете ни звезди не се гледат с добро око и предпочитат да избягват да общуват. А причината за разправията им е колкото прозаична, толкова и нелепа - една баничка!

Войната между двамата актьори избухнала преди повече от 30 години, когато Стоянка Мутафова и колегата й били заедно на турне в страната. 92-годишната актриса обичала да си похапва преди представление, за да тушира напрежението. Много рядко обаче гранд дамата на родния театър си носела нещо за хапване и предпочитала да взема от останалите актьори.

[caption id="attachment_427435" align="alignleft" width="300"]Мутафова и дъщеря й Муки Мутафова и дъщеря й Муки[/caption]

Заради звездния й статут, никой не смеел да й направи забележка. Преди въпросното представление обаче Стоянка Мутафова изяла баничката на Радичев, заради което му се наложило да излезе гладен на сцената. За разлика от останалите обаче актьорът не си замълчал, а се нахвърлил върху Мутафова с обиди.

Актрисата не могла да му прости факта, че я изложил по такъв начин и то пред останалите им колеги и затаила обидата в сърцето си, научиха от vsekiden.com. От тогава насам госпожа Стихийно бедствие не пропуска случай да уязви Радичев и да го унижи публично.

Последната й изцепка е само от преди няколко месеца като по думите й Антон Радичев крие истинската си ориентация и преди години е имал тайна връзка с покойния Георги Парцалев. Актжорът пък не й остана длъжен и заяви, че причината за омразата й е фактът, че е зарязал дъщеря й Муки, без да се ожени за нея, въпреки желанието й.