НАСА умишлено крие истината, за да избегне масовата паникаНАСА крие данни за слънчеви експлозии, които могат да съсипят Земята

НАСА крие зловеща тайна, касаеща живота на планетата. Това твърди скандалният Едуард Сноудън, бивш служител на ЦРУ. По думите му, астрономи, работещи за НАСА, нарочно крият сериозни данни за предстояща серия от слънчеви експлозии, които могат буквално да съсипят живота на Земята. Или най-малкото - да нанесат огромни щети.

[caption id="attachment_427396" align="alignright" width="300"]НАСА крие зловеща тайна НАСА крие зловеща тайна[/caption]

Тази информация обаче е строго засекретена от най-висшите етажи на космическата агенция, за да не се създава паника у населението на планетата. Сноудън е категоричен, че от НАСА се боят, че ако информацията за слънчевите експлозии придобие гласност, създалата се вследствие на това паника ще промени из основи нормалния начин на живот на хората и ще повлияе на икономика на целия свят.

Сноудън е категоричен, че от НАСА се подготвят за тежки времена заради предстоящите взривове, а докладът за очакваните аномалии е станал достояние само на определени кръгове хора. Бившият служител на ЦРУ прави разкритието си още по-страшно, прогнозирайки, че милиони хора ще умрат заради слънчевите експлозии, които са получили кодираното име килшот.

Въпросните взривове ще бъдат наистина ужасни и ще предизвикат срив в електрониката в света. Освен това ще настъпи недостиг на вода и храна, а достъп до най-необходимите природни ресурси ще имат единствено държавите, които се причисляват към елита. Те са и единствените които ще оцелеят катаклизмите, благодарение на специални съоръжения, създадени да устоят и на ядрена атака, твърди Сноудън, научиха от vsekiden.com.

Припомняме ви, че бившият шпионин на ЦРУ в момента се укрива в Русия, от където му дадоха политическо убежище, след като родината му САЩ го обвини в държавна измяна.