Слави Трифонов набута племенника си малкия Тошко в „Гласът на България”

Шоуменът Слави Трифонов е взел под крилото си своя единствен племенник и твърдо е решил да го вкара телевизионерския бранш – пише „Уикенд”. Дългия вече дори е намерил сладка служба на 21-годишния младеж в Би Ти Ви. От месец синът на сестра му Петя – Тодор е директор в музикалното риалити „Гласът на България” и коли и беси с претенциите си – отбелязва изданието. „В интерес на истината младежът има качества. Работи здраво и изглежда читав. Няма опит и е много млад и това издаде, че е нечие момче. В началото в екипа се опъваха, докато не разбраха, че лично Слави Трифонов го е избрал. Ползва се с пълни протекции и никой не смее да му се възпротиви” – споделят служители на продуцентската компания на Дългия. Тодор давал да се разбере, че няма желание да бъде цял живот в сянката на именития си вуйчо и искал да се докаже като професионалист.

[caption id="attachment_427329" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Именитият чичо Слави уреди протежето си на сладка работа[/caption]

„Непрекъснато чете, гледа клипове, работи по 15-16 часа на ден и никой не може да смогне на темпото му. Пълен е с енергия” – споделят колеги на младежа. Преди да се насочи към режисьорската професия, племенникът на Слави Трифонов се луташе от една специалност в университета към друга. Младежът завършил с отличие плевенската математическа гимназия и майка му била решила да го праща да учи в чужбина. За изненада на фамилията си обаче Тодор обявил вкъщи, че е решил да става режисьор и ще учи не в чужбина, а в София. Единственият, който го подкрепил по пътя му към шоубизнеса бил вуйчо му. Слави Трифонов го наел да помага още през лятото в снимките на вечерното си шоу, а когато стана ясно, че ще е пак продуцент на „Гласът на България”, му предложил да стане директор на продукцията и режисьор. Слави Трифонов цял живот е гледал на Тодор като на нещо повече от син – разкриват близки от обкръжението на Дългия. „Един ден нищо чудно да му завещае целия си бизнес” – коментират те.