Соня Немска подложена на системен тормоз, иска ограничителна заповед!

След като непрекъснато била тероризирана и тормозена, поп фолк дивата Соня Немска извади ограничителна заповед. Тя е срещу екс приятеля й и баща на дъщеря й Янко Ваташки. Мутрата с прякора Лудия постоянно тормозил бившото си гадже и винаги я причаквал при участия, като й се нахвърлял с грозни думи. Бандюгата няма право да се доближава на повече от петдесет метра от бившата си любовница, иначе отново ще търка наровете в затвора, гласи текста в заповедта.

[caption id="attachment_427137" align="alignright" width="300"]Соня Немска Соня Немска иска ограничителна заповед[/caption]

Лудият, който бе в кръга на гръмнатия подземен бос Жоро Илиев бе осъден за побой над йорданския гражданин Мохамед Атти. Същият пренасяше непозволени вещества у нас и е ял здрав пердах от мафиота. Заради което е осъден и получи ефективна присъда. Янко и фолк дивата Соня Немска са били заедно през деветдесетте години на миналия век, когато са му били най-силните години, в които се е подвизавал като мутра в подземния свят. Двамата са заедно в онези минали времена, като певицата му ражда щерка.

След като Янко Ваташки е осъден и лежи в затвора, поп фолк дивата заявява публично, че повече няма нищо общо с него. Причината, която изтъква тя е, че разбойника изобщо не се интересувал и не се грижил за своето дете. Тя заявила още, че доскорошният й любовник е опасен човек, живее без никаква перспектива напред и едновременно с това не се грижи за никой и нищо, и затова тя къса окончателно с него.

Затова именно певицата издействала и тази забрана. След като Янко излиза от затвора, започва тормоз над майката на детето си. Но отношенията им продължават да са крайно обтегнати и никак да не са добри, а наскоро Янко Ваташки-Лудия пусна и в социалната мрежа песен, посветена изцяло на бившата си изгора Соня Немска в подигравателен тон.