Слави Трифонов не се появи на поклонението пред тленните останки на гримьораСлави Трифонов изпрати само венец за поклонението пред Коклин

Слави Трифонов не се появи на поклонението пред тленните останки на Димитър Коклин. Шоуменът, който само преди ден трогна зрителите пред малкия екран със скръбта си за гримьора, не го почете в последния му път. Гологлавият водещ не се появи в столичнта църква "Свети Георги", където беше сбогуването с Коклин. И не беше единствен.

[caption id="attachment_427149" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не се появи на поклонението пред Димитър Коклин Слави Трифонов не се появи на поклонението пред Димитър Коклин[/caption]

На поклонението се появиха малко над 100 души, а голяма част от звездите в киното и театъра ни, които са работили с него, липсваха. Сред опечалените присъстващи бяха актьорите Виктор Калев, Мриан Бачев, Краси Радков, които са част от екипа на Слави Трифонов. От шоуто с присъствие се отчетоха още Евгени Димитров-Маестрото, Руслан Мъйнов и сценариста Иво Сиромахов.

Слави Трифонов се ограничи единствено с изпращането на венец със съболезнования. Възможно е Дъглия да се е появил по-късно на гробищата, където церемонията беше затворена за журналисти. Освен хора от шоуто, на поклонението бяха още дъщерята на Рангел Вълчанов - Ани, Дидо Манчев и Веселин Ранков. Както и съпругата на бившия вътрешен министър Богомил Бонев - Нона Йотова, която шашна всички с неуместното си цветно облекло, по-подходящо за езда, отколкото за погребение, видяха от Vsekiden.com.

Припомняме ви, че Димитър Коклин почина на 76 години след като десетилетия наред се грижеше за преобразяването на родните актьори. Руслан Мъйнов изтъкна, че гримьорът е бил човек с изключително чувство за хумор, който винаги е успявал да намери точните думи в общуването си с хората. Виктор Калев пък благодари на съдбата, че го е срещнала с човек като Чичо Митко, както наричаха всички гримьора.

Слави Трифонов Слави Трифонов