Мария винаги е поднасяла изненади, но с тази направо разцепи мрака!

Мария шокира любимия си Християн Гущеров с последното си желание, което отгоре на всичко, счете за необходимо да оповести публично в ефир. Мария буквално изби рибата и затвърди мнението, че чалга певиците не блестят с интелект и разум като заяви, че много, ама много искала да се вози на метрото.

"Чувала съм, че метрото е много хубаво и интересно нещо и мечтата ми е да се повозя на него", мъдро оповести Мара Отварачката, с което втрещи не само милионера Християн Гущеров, но и целокупния български народ. Защото с тези си думи, Мария се изживя едва ли не като Парис Хилтън.

[caption id="attachment_427009" align="alignright" width="190"]Мария Наша Мария тропна с крак - искала да се вози на метрото[/caption]

"Тази луда ли е, надута ли е, или е тъпа?! Мечтаела да се повози на метрото. Ами да го хваща, какво чака?! Или се изживява като кралска особа, за която подобно нещо е неприсъщо и равносилно на обществен резил. Забрави откъде идва и че години наред е гонила автобусите в Стара Загора и много й порасна работата", пишат потребители по форумите, вбесени от неадекватното изказване на Мария.

Като се има предвид колко я пази Християн Гущеров обаче, да я пусне да сбъдне желанието си, едва ли е възможно - освен ако самият той не се нагъчи заедно с нея в тълпата в метрото.

Припомняме, че Мария от години насам се движи само и единствено с охрана, която я следва по петите навсякъде. Дори се появиха слухове, че певицата е кръшкала системно на богатия си приятел с младо момче от охраната си, след което въпросният бодигард бе светкавично уволнен, а Християн Гущеров лично се зае да проучва всеки, който ще има шанса да се доближи до благоверната му.

Да видим дали този път бизнесменът милионер ще прояви доверие и разбиране и ще пусне Мария да се натъпче в препълнения влак на метрото, а и дали самата тя ще издържи на предизвикателството, или ще слезе на първата спирка, за да свирне на шофьора си да пристига с джипа.