Самозапалилата се Лидия имала притеснения за сина си

Близки на самозапалилата се Лидия твърдят, че тя не е луда.

Те имат известни съмнения, че самозапалилата се Лидия е членувала в секта. Това стана ясно от думите на сестрата на Лидия в репортаж на TV7. Припомняме, че фотографката си драсна клечката вчера пред президентството. Съсед от блока на 39-годишната Лидия твърди, че е работила непрекъснато и допълва, че е правила много хубави снимки.

[caption id="attachment_426919" align="alignright" width="300"]Самозапалилата се Лидия имала притеснения за сина си Самозапалилата се Лидия имала притеснения за сина си[/caption]

Родителите на самозапалилата се Лидия са разделени от 15 години. Тя самата също била разделена със съпруга й, тъй като не се разбирали, а синът им живеел при него. Мащехата на самозапалилата се Лидия разкрива, че фотографката била скарана от доста време с баща си, тъй като застанала на страната на майка си при раздялата им. Бащата на Лидия признава, че не я е виждал от няколко години. В последно време Лидия споделила с приятелите си, че се тревожи за бъдещето на сина си, който е на 11 години.

Междувременно стана ясно, че състоянието на самозапалилата се Лидия остава критично. Животът й все още не е извън опасност. От лечебното заведение, в което е настанена разкриват, че младата жена е с 90% изгаряния и практически това е несъвместимо с живота. Екипите обаче продължават да се борят за живота й, въпреки че шансовете са минимални. Шефът на клиниката по изгаряния в „Пирогов” – проф. Огнян Хаджийски, отправи призив към хората от ефира на БНТ да не правят подобно нещо, тъй като болката е огромна. По отношение на твърденията, че самозапалилата се Лидия е луда, психологът д-р Николай Михайлов бе категоричен, че е изключително трудно да се говори за човек, за когото не се знае нищо. Поради тази причина той отказа да коментира дали самозапалилата се Лидия е имала някакви психични отклонения. Той обаче се запита какъв ли трябва да е бил животът на един човек, за да прибегне до подобна стъпка, пише pik.bg.