Гала се надруса в ефир с женска виагра

Гала взриви ефира на Нова тв с поредната си изцепка.

Водещата на предаването „На кафе” успя да скандализира зрителите си и да предизвика гнева им. Във вчерашното издание на предаването си, Гала се превърна в своеобразно опитно зайче, след като с ентусиазъм вкуси всички билки, предложени от добре познатата на всички зрители лекарка Мария Папазова, която е специалист по домашни методи за лечение на простуда. Гала бе особено ентусиазирана при появата на билката „Сладък корен” в студиото й. Д-р Папазова я обяви като виагра за представителките на нежния пол. Очевидно обаче този факт не стресна Гала и тя пое значително количество от билката, след което подаде коренчето на сътрудничките си, сред които и Джуджи.

[caption id="attachment_426910" align="alignright" width="300"]Гала се надруса в ефир с женска виагра Гала се надруса в ефир с женска виагра[/caption]

Малко след това, Гала се опита да го обърне на майтап и попита д-р Папазова дали няма да се развилнее и да налети на операторите в студиото или на някой друг представител на силния пол. Не й пролича обаче да е особено притеснена от такова развитие на ситуацията. Вероятно първоначално приетото количество от билката й се стори недостатъчно и тя продължи да си похапва от „сладкия корен” до края на гостуването на д-р Папазова.

Преди време в „България днес” се появи информацията, че Гала ще забременява по метода инвитро с донорски яйцеклетки. Човек от екипа на блондинката твърди, че възрастта й вече не се е превърнала в пречка да сбъдне мечтата си и да дари Стефан с рожба. На това мнение са ембриолози и акушер-гинеколози от Медицинския комплекс „Д-р Щерев”, където Гала води битката с репродуктивния си проблем. Твърди се, че Гала и половинката са взели решение да използват яйцеклетка на друга жена, която ще се съласи да дари шанса на тв водещата да роди дете на по-младия си приятел. При успешен инвитро опит, Стефан ще бъде биологичен родител на детето, което Гала ще износи в утробата си, пише pik.bg.