Фолкфурията Анелия обмисля идеята да стане майка от донор

Дали да не стане майка за втори път с помощта на донор, се чуди Анелия. Напук на красотата и излъчването си, певицата засега удря на камък да открие точната половинка за себе си. Тя е започнала да се замисля за алтернативните варианти да стане родителка – информират пред „Уикенд” от обкръжението на изпълнителката. След развода си с Коко Динев Анелия се лята от връзка на връзка, но все с по-млади партньори, които животът още ги дърпа за ушите, и темата за деца и семейство не е в дневния им ред – отбелязва изданието. Най-дълго продължилият съюз на фолкфурията, около година, бе с новоизлюпения депутат в строя на ББЦ Мартин Данона. Последният й известен любовник, милионерът Калоян Арсенов, също не се оказа читав за сериозно обвързване.

[caption id="attachment_426751" align="alignleft" width="300"]Анелия Анелия обмисля варианта да стане майка за втори път[/caption]

Певицата на „Пайнер” обаче не крие, че вина да не съумява да задържи мъжете си за по-дълго време има и самата тя. „Моите приятелки ме упрекват, че съм прекалено пряма и груба. Но ми омръзна цял живот да съм миличка и добра. Затова обърнах палачинката от другата страна. А и вече не мога да си губя времето с мимолетни връзки. Аз толкова много работя, че нямам време за такива отношения” – оправда липсата на сериозен партньор до себе си Анелия. Това обаче не я отказва от идеята да стане майка за втори път. Пред много близки приятелки изпълнителката намекнала, че може да се сдобие с наследник и без да има мъж до себе си – от неизвестен донор. От известно време тя проучвала възможностите за изкуствено оплождане и била готова да зачене по този начин, за да си спести всякакви главоболия от „безперспективните връзки”. Във фризьорския салон в „Лозенец”, който звездата редовно посещава, една от най-обсъжданите теми напоследък била майчинството на известна стилистка, заченала и родила по този начин. Анелия се впечатлила от този метод и вече е изчела доста материали по темата в интернет – пише изданието.