Слави Трифонов не повярвал, когато го предупредили за кризата в банкатаСлави Трифонов е бесен на Цветан Цветанов, затова не спира да го гаври в шоуто си

Слави Трифонов е изгърмял с огромна сума пари заради кризата с КТБ. Според запознати гологлавият водещ е на път да изгуби голяма част от спестяванията си, които е поверил на финансовата институция. Информацията идва от служители на банката на Цветан Василев, които разкриват, че количеството пари, които Слави Трифонов е кътал в КТБ, е в размер на цели шест милиона лева!

[caption id="attachment_426704" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

Огромната сума Дулгия държал на дългосрочен влог, при това на специално договорена лихва в размер на 9,5%. Което означава, че ако банката фалира, накъдето отиват нещата, водещият няма да получи дори гарантираните от държавата 100 хиляди евро. И ще трябва да се раздели завинаги с парите си. Слави Трифонов вложил парите си в банката още през 2011 година, когато бил предупреден от родни финансисти, че редица банки в Кипър ще фалират. А по онова време голяма част от парите на шоумена били именно в институции на острова на Афродита.

Решението си да повери парите си на КТБ пък взел след като се доверил на Осман Октай, бивш депутат от ДПС. Любопитното е, че малко преди КТБ да хлопне кепенците, Трифонов бил предупреден, че предстои нещо подобно, а Цветан Василев подготвя бягството си от България. Шоуменът обаче не повярвал и сега съжалява за това, разказват запознати с историята.

След като се разигра цялата история с банката и бягството на Цветан Василев от страната, Слави Трифонов решил да се разправи с банкера като публично призове прокуратурата да защитят интереса на клиентите на КТБ. Освен това започнал и лична вендета като не пропуска да се подиграе с него всяка вечер в шоуто си, предават от Агенция ПИК.