Камелия Тодорова заби младеж с цели 25 години по-млад от неяКамелия Тодорова е заедно с любовника си от около една година

Камелия Тодорова е забила много по-млад от нея любовник! Пикантната клюка от известно време обикаля родното светско пространство, а близки до джаз дивата се кълнат, че е самата истина. Въпросният господин бил с цели 25 години по-млад от певицата, но разликата във възрастта изобщо не ги смущавала. Дори напротив.

[caption id="attachment_426644" align="alignright" width="300"]Камелия Тодорова Камелия Тодорова[/caption]

Самата Камелия Тодорова признава, че връзката им е изключително хармонична и вдъхновяваща. След излизането си от ВИП Брадър звездата от "Търновската царица" си призна, че в живота й има по-специален мъж, с когото са заедно от около една година. Тя обаче отказа да назове името му и да коментира повече подробности около връзката им.

Според запознати, освен, че е с 25 години по-млад от певицата, въпросният господин е неин студент. Който живеел в апартамента й в квартал "Красно село". Връзката им явно е повече от безпроблемна, а Камелия Тодорова вече дори е запознала половинката си с двете си дъщери. С които той се разбирал чудесно. Единственото търкане между двамата било по повод влизането на певицата във ВИП Брадър. Мъжът бил категорично против Камелия да участва в риалитито.

Тя обаче не го послушала, а според запознати основната причина за това е щедрият хонорар, платен й от продуцентите, научиха от hotarena.net. Източници от шоуто издават, че за да си осигурят участието на звездата, организаторите на ВИП Брадър са се бръкнали с хонорар от 40 бона.

Самата Камелия Тодорова споделя, че не съжалява за решението си да се включи в продукцията като единственото, което не й е харесало е фактът, че са я давали без грим.