Наркобос, сочен за конкурент номер 1 на наркобарона Дъмпела, учи в Академията на МВРНиколай Бранков, наркобос от средните етажи, се стяга да става полицай

Наркобос, сочен за конкурент номер 1 на наркобарона Даниел Стефанов-Дъмпела, се гласи да става полицай! Новината, макар да звучи абсурдно, се оказа самата истина. Ченгета от висшите етажи на МВР разкриха, че Николай Бранков, който е сред изгряващите мутри в бизнеса с дрога, е курсант трети курс в Академията на МВР, специалност "Национална сигурност".

[caption id="attachment_426631" align="alignright" width="300"]Наркобос Николай Бранков[/caption]

25-годишният мъж е със солидни връзки в родния ъндърграунд свят, като запознати разкриват, че за нула време се е превърнал в рпяк конкурент номер 1 на вездесъщия наркобос от Люлин Дъмпела. За трите години, в които е в Академията на МВР, Бранков е успял да се замеси в няколко скандала с купуване на изпити и изнудване в самото сърце на МВР Академията.

За да избегне публичния скандал, ръководството се опитало да прикрие случващото се, но безуспешно. Курсанти и преподаватели са буквално настръхнали от уронения престиж на учебното заведение, от което се предполага, че трябва да излизат хора с мисия да бранят закона. А не да го нарушават. Курсанти от Академията разкриват, че Бранков се опитал да подкупи с 600 лева колегата си Димитър, който е групов ръководител. Желанието на престъпника било да се уреди да вземе два изпита, без изобщо да се явява на тях. Димитър обаче категорично отказал да участва в подобни схеми и разказал всичко а полицията.

Това разлютило гангстера и той се нахвърлил с обиди и заплахи към колегата си, след като го пресрещнал край зала Универсиада. Свидетели на заплахите станали двама приятели на Димитър, научиха от vsekiden.com.

Срещу престъпника, напиращ да става полицай, има заведени още цял куп жалби за заплахи и тормоз.