Боби Ваклинов предложи на гаджето си по уникален и романтичен начин!

Излючително романтично предложение за брак направил репортерът от култовото шоу „Господари на ефира” Боби Ваклинов. Той е заедно с приятелката си Ивана от година са заедно и от близо толкова делят общ дом. Двамата се запознали като хубавицата карала стажа си в шоуто и оттогава са неразделни. Момичето учи магистратура в Нов български университет, специалност Бизнес администрация и Мениджмънт.

[caption id="attachment_426582" align="alignright" width="300"]Боби Ваклинов Боби Ваклинов и Ивана вече са официално сгодени[/caption]

Боби Ваклинов, който може да се види да търчи из улиците на столицата с микрофон в ръка, за да търси поредния призьор за наградата „Златен скункс”, искал да е оригинален при предложението си. Той измислил как да предложи на Ивана, за да чуе мечтаното „да” от нейните уста. Първоначалният му замисъл бил да пусне кученцето, порода джак ръсел териер в леглото на хубавица, като му окачи табела. На нея да напише въпроса си и да я попита дали иска да му стане съпруга.

След като размислил, самия Боби отхвърлил идеята с табелата. Както си признава самия той в социалната мрежа, където преди това съобщил, че двамата се сгодили, се страхувал, че мъника ще му отнеме гаджето и затова не прибягнал до това. Затова Боби Ваклинов замислил друг начин, за да изтръгне желаното признание от своята приятелка и вече настояща годеница.

Боби Ваклинов поставил пръстен в купа с орехи. Двамата седнали пред камината и гледали филм, като си хапвали орехи от купата. Боби Ваклинов разкрил, че дамата на сърцето му замалко не си изгубила зъбите, след като „захрускала” годежния пръстен. Разбира се, той получил желаното „да”, но за малко да се получи гаф с пръстена. Боби Ваклинов разкри също, че той е измислил всичко с определена символика. За него камината и буйния огън в нея символизира домашното огнище и топлината, която той ще даде на бъдещата си съпруга. А орехите това са самия той. Да знае избраницата му, че той е костелив и няма да й е лесно с него.