Мария със сигурност има на кого да се метне, коментират потребители в мрежата!

Каквато майката, такава и щерката. Това гласи една от популярните български пословици. В случая на Мария или Мара Отварачката и майка й Йорданка е в пълна сила. Поп фолк дивата живееше доста екстремален живот, докато не попадна в златната клетка на въздебелия милионер Християн Гущеров. Благият на вид бизнесмен обаче трайно й забрани да се мята по нощните заведения и кръчми, и жадни за моментни свалки пияници да опипват снагата й и да й предлагат ласки за по една нощ срещу солидни пачки.

„Покорена” от портфейла му и грижите, които богаташът полага за гласовитото миньонче от Стара Загора, тя се кротна. И волю-неволю се съобразява с неговите изисквания. В противен случай няма да има луксозни дрешки, умопомрачителни ваканции из екзотични дестинации, тузарски живот и още милион екстри, на които Мария вече е навикнала.

[caption id="attachment_426576" align="alignright" width="300"]Мария Мария бясна на родителката си заради младия й любовник[/caption]

Майка й обаче я задмина по нощен живот и купони. Надхвърлилата петдесетте години бивша гимнастичка пирувала по цели нощи с приятелки. След развода си с бащата на двете й щерки Данчето не се задържала задълго с един мъж, а ги сменяла като носни кърпички. Последната й свалка бил тридесет годишен младок, който тя забърсала сред поредния запой с приятелки в луксозен нощен клуб в столицата.

Любовникът й бил дори с две години по-млад от известната й щерка. Тя изглежда много добре за възрастта си, поддържа се с висок клас козметика и има стегнато тяло, не спират да я хвалят и колежките на Мария. Затова Данчето сваляла без усилие мъжете, а в последно време непрекъснато налитала на младо агнешко.

Поп фолк дивата Мария обаче не искала майка й да се показва на официални места и партита с младока. Тя не можела да й забрани да се среща с него, но искала срещите им да си остава тайна между тях, а да не се афишират в обществото. Затова в любовните гнезда на петзвездните хотели майка й и младежът се срещали в тъмните часове на денонощието.

Родителката работила на три места, за да издържа децата си, след като преди двадесет години съпругът й ги зарязал без повече да се грижи за тях. Затова сега й се полага и на нея малко живот, оправдавала я най-добрата й приятелка.