Захари Паунов е открит в канавка в близост до КаблешковоЗахари Паунов е паднал в дерето с личния си автомобил, най-вероятно е получил инфаркт

Захари Паунов беше открит мъртъв в дере в близост до Каблешково. Режисьорът, който беше в неизвестност от няколко дена, е бил открит в колата си в канавка край пътя в близост до Каблешково. Колата на режисьора е видяна от пътничка в преминаващ по шосето автобус. Това се е случило около 10.30 часа тази сутрин, когато жената забелязала, че в дерето, покрай което минава автобусът, има паднала кола.

[caption id="attachment_426568" align="alignright" width="300"]Захари Паунов Захари Паунов[/caption]

На мястото веднага са пристигнали екипи на полицията и на пожарната, които незабавно са отцепили района. В обърналия се автомобил било открито тялото на загинал мъж, за когото в последствие се доказало, че е издирваният Захари Паунов. Който изчезна преди 12 дена след като тръгна от Варна с личния си автомобил. Режисьорът е съобщил на близките си, че заминава за София, затова все още не е ясно какво е правил на този маршрут.

Към момента разследващите отказват да предоставят по-подробна информация за случилото се. От екипа им издадоха само, че режисьорът най-вероятно е получил инфаркт докато е шофирал, вследствие на което колата му е излязла извън пътя и е паднала в дерето. Заради влажното време и хлъзгавата трева, автомобилът е поднесъл и след падането се е ударил в дърво, съобщиха от разследващите пред "24 часа".

Тепърва на тялото предстои да бъде направена аутопсия, за да стане ясно дали причината за смъртта е инфарктът или удара в дървото. Акцията по изваждането на колата на Паунов е продължила близо два часа и е приключила към 13 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

От МВР потвърдиха, че починалият мъж със сигурност е режисьора.

[gallery link="file" ids="426569,426570"]