Людмила Захажаева удари дъното на злобата си към Тачо!

Людмила Захажаева е много доволна от мисията й, която й е по мярка. Тя е приела твърде лично и на сериозно, особено като си е нацелила да унищожи един от бодилите в къщата – Тачо. Като най-емоционален и агресивен съквартирант, който непрекъснато е на нож с нея, Людмила си е поставила задача до такава степен да го вбеси, че да я удари.

По този начин тя ще направи с един удар два заека – да извади от играта Жени и Тачо, тъй като те са един играч, а Тачо да не си получи хонорара, което мина всички граници на злобата. Мъжът на Шестата по хубост вече един път се орезили, като удари шамар на любовницата си Зорница Линдарева и изхвърча от къщата. Само зрителския вот и пропадналия рейтинг върна Тачо отново в къщата, тъй като продуцентите го изгониха заради проявена агресия.

[caption id="attachment_426554" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева стигна твърде далеч - поиска Тачо да я удари, за да си загуби хонорара[/caption]

Пред камерите в Къщата лукавата рускиня Людмила Захажаева сподели, че иска Тачо да й удари шамар. Да го провокира до такава степен, че да й нанесе физически удар. По този начин тя ще се освободи от двама силни играчи и според нея донякъде ще има шанс за победа. Припомняме, че устатата Людмила Захажаева влезе в Къщата на ВИП Брадър – Образцов дом, за да провокира, дразни и скандализира съквартирантите и до такава степен да ги изкарва на нокти, че да я ненавиждат неистово.

Само тогава продуцентите й обещали висок хонорар и тя с удоволствие си е паснала с ролята. Като жертва си е нацелила Тачо, който е първичен, експанзивен и влиза в люта битка с нея и щерка й Албена Вулева.

Тя следва Тачо като кученце и непрекъснато го дразни. В очите му казва, че има по-малко гънки в мозъка, отколкото тя мъже в живота си. Както и това, че ако я няма Жени Калканджиева до него, той ще бърка в кофите за боклук. Което докарва Тачо до истерия и той я съсипва с тирада от ругатни, псувни и заплахи. Но Людмила Захажаева иска нещо повече - Тачо да я удари пред лицето на цяла България. Тя заявява, че болката е нищо, ще я изтърпи, но моралното падение на врага й ще й донесе удоволетворение.