Ели Гигова без съмнение може да се нарече мъжко момиче с достойнство!

Ели Гигова разби представата за глезена милионерска щерка в много отношения. С последното си откровение тя също затвърди мнението за себе си, че не е глезената принцеса, която иска всичко, не дава нищо и се гнуси от най-дребните неща. Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов признала пред близки приятелки, че късно се е простила със своята женска невинност. Ели Гигова си легнала за първи път с мъж, когато била на двадесет години.

[caption id="attachment_426549" align="alignright" width="222"]Ели Гигова Ели Гигова и за миг дори не съжалява за стореното и въздържанието си[/caption]

Тя не съжалява, че толкова дълго време не е била докосвана от представител на срещуположния пол. Пред близки и познати една от съквартирантите на този сезон на ВИП Брадър сподели, че за нея това е по-скоро гордост, отколкото срамно откровение. В момента моралът на съвременните момичета е такъв, че те се срамуват от факта, ако на 20 години все още не са си легнали с мъж. Но Ели Гигова заявила, че това си е просто неин избор, а не на някой друг. И не защото е държана изкъсо или не се е отделяла от полата на майка си, а защото искала първия й мъж в живота да е желан от нея и тя да го харесва. Както и се е случило.

Красивата брюнетка разкрила още, че семейството, в което е израстнала, си има своите принципи. И тя е горда, че това е така и че е отгледана именно в такава фамилия.

32-годишната Ели Гигова е горда и с това, че мъжете, с които е била интимна, се броят на пръстите на едната й ръка. Много малко от тях също биха се похвалили, че са я имали в леглото си.

Ели Гигова е сред съквартирантите на Къщата на ВИП Брадър, която не плете интриги и не попада в никакви скандали. Тя не е и предложена за изгонване досега от останалите играчи, като единственият път беше служебно предложена, тъй като отбора й загуби в една от игрите. Но и тогава брюнетката показа характер.

При тази мисия тя трябваше да бъде държана с въже над басейн, пълен със змии. Едва след като беше извадена от него тя сподели, че изпитвала неимоверен ужас от тези влечуги. Ели Гигова е сред тези от къщата, която нито мрънка, нито се оплаква, а стоически всичко преодолява, включително и по-малкото количество храна. Именно недостига на хранителни продукти в Къщата на ВИП Брадър разпалва чутовни скандали.