Ива Екимова упорито крие истината за връзката си с Петрозар!

Светската пиарка Ива Екимова крие, че не е ок с мъжа, който е до нея Петрозар. Една от изгонените съквартиранти от култовото шоу ВИП Брадър не е искрена за връзката си с бизнесмена Петрозар, от когото уж иска да има дете, пише в. Всек и ден.

Ива Екимова и Петрозар са заедно от три години. Откакто беше в къщата тя заявяваше, че иска второ дете и именно от Петрозар. Истината обаче е съвсем друга. Двамата просто са съжителствали заедно, но вече между тях няма тази близост. Между впрочем за някакъв срив в отношенията, за които самата Ива Екимова твърдеше, че са перфектни с партньора й, доловиха и женската част на съквартирантите в Къщата.

[caption id="attachment_426542" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова продължава да лъже за истинските си отношения с Петрозар[/caption]

Според близки до пиарката и бивша телевизионна водеща отношенията на Ива Екимова и Петромир вече не са толкова близки, колкото в началото на връзката им. От свои верни приятелки Ива Екимова разбрала, че мускулягата й изневерява и това охладило чувствата й към него. В къщата Ива Екимова показа някаква близост към доста по-младия от нея актьор Иво Аръков, за което после се оправда, че е само емоционален порив. Пертозар, който беше в студиото на Ники Кънчев, за да я защитава, заяви, че това е моментна слабост заради затвореното пространство и изолацията, и няма нищо общо с чувствата помежду им.

Такива обаче в действителност вече не съществуват. След като разбрал, че й слага рога и то еленови Ива Екимова била на мнение, че двамата трябва да се разделят окончателно. Има вероятност приятеля й отново да се върне в апартамента на родителите си. Въпреки че печели добре от своя бизнес, Петрозар живееше в едно жилище с родителите си, преди да се нанесе в луксозния и просторен апартамент на Ива Екимова.

Двамата станаха гаджета след като съпруга на Ива, Дими от „Сленг” почина. Двамата с Петрозар бяха приятели и след неговата смърт той утеши Ива и по-.късно завъртя любов с атрактивната вдовица.