Скандалните съмнения раздират съквартирантите във ВИП Брадър

Нова скандална информация разтърси зрителите на ВИП Брадър.

С наближаването на финала на риалити формата се понесе мълвата, че победата е купена. Скандалните съмнения все по-често раздират съквартирантите във ВИП Брадър, както и част от екипа на шоуто. След дейли епизода в понеделник стана ясно, че Жени Калканджиева (респективно Тачо, тъй като двамата играят като един), е получила най-голяма зрителска подкрепа. Резултатът обаче се оказа изненадващ както за ВИП-овете, които напоследък все по-често показват, че не заслужават това определение, така и на продуцентите на шоуто и за феновете му.

[caption id="attachment_426525" align="alignright" width="300"]Скандалните съмнения раздират съквартирантите във ВИП Брадър Скандалните съмнения раздират съквартирантите във ВИП Брадър[/caption]

Мнозина очакваха, че двамата ще са аут от къщата на ВИП Брадър, но това не се случи. Настроенията и коментарите сред публиката в студиото на Ники Кънчев сочели, че Жени Калканджиева и Тачо ще бъдат наказани за скандалното си поведение чрез изгонване. Резултатите от вота обаче опровергаха очакванията и поради тази причина се породиха съмненията, че той е купен. От екипа на шоуто изразили съмнения, че Жени Калканджиева и Тачо са уредили манипулация на гласуването чрез SMS-и. Шестата по красота в света се издаде неколкократно, подмятайки, че много й се иска победител в този сезон на ВИП Брадър да стане именно съпругът й. Тя посочи, че евентуалната победа би се отразила много добре на брака им, тъй като ще направи съпруга й по-известен от нея, за да придобие самочувствие и да се докаже като мъж.

Незнайно защо Жени Калканджиева е убедена, че Тачо има достатъчно качества, с които да се хареса на публиката. Друг е въпросът, че зрителите до момента не успяха да видят нито едно от тях. Освен това бившата миска разкри, че е получила уверението на всичките си близки и приятели, че ще гласуват за него. От екипа на ВИП Брадър признават слабостта си, но нямат възможността да наложат контрол върху хората, които гласуват, тъй като всеки зрител би могъл да пусне колкото SMS-а поиска в подкрепа на своя фаворит, пише pik.bg.