Съквартирантите се жалват от непоносима смрад под покрива на ВИП Брадър

Къщата на ВИП Брадър се превърна в истински ад за съквартирантите.

Непоносима смрад е завзела пространството под покрива на зданието, в което се помещават ВИП-овете. Скандалната манекенка Зорница Линдарева, която се сдоби с прозвището „разбивачка на семейства” се „присъедини” към групата на рускинята Людмила Захажаева. Запознати твърдят, че и тя е засмърдяла като рускинята и дъщеря й – Албена Вулева.

[caption id="attachment_426430" align="alignright" width="300"]Съквартирантите се жалват от непоносима смрад под покрива на ВИП Брадър Съквартирантите се жалват от непоносима смрад под покрива на ВИП Брадър[/caption]

Разбира се на този етап никой от съквартирантите във ВИП Брадър не може да бие рекорда на Захажаева, която ходи дълго време с едни и същи дрехи. Съквартирантите от ВИП Брадър, се жалват, че рускинята не свалила пухеното си елече от гърба си цели 11 дни. Именно този факт я нареди на първо място по нечистоплътност в къщата. Звездите в риалитито се оплакват и от това, че скандалната рускиня цяла седмица не прекрачвала прага на банята, за да се освежи. Най-странното в цялата тази ситуация обаче е, че веднага след Людмила Захажаева в класацията по нечистоплътност се нарежда не дъщеря й Албена Вулева, а манекенката Зорница Линдарева.

ВИП-овете твърдят, че тя също не се е къпала от една седмица, а за капак на всичко не си била сменяла бельото цели шест дни, пише „Слава”. Смрадта около двете се разнасяла от далеч и е на път да превърне в истински ад за съквартирантите оставащите дни до края на шоуто. Съквартирантите твърдят, че е много трудно да се опише с думи нечистоплътността на Людмила Захажаева, пише pik.bg.

Снощи зрителите на ВИП Брадър станаха свидетели на поредното вилнеене на Тачо в къщата. Поредната му изцепка поставя под въпрос оставането му в шоуто. За пореден път в създател на проблемите на Тачо се превърна Зорница Линдарева, заради която той веднъж вече беше изгонен от къщата. Снощи пък силиконката стана причина за скандала между Тачо и Атанас Месечков.