Камелия Тодорова направи скандални разкрития пред Гала, особено срещу Зорница Линдарева!

Джаз певицата Камелия Тодорова направо съсипа Зорница Линдарева със скандални разкрития. Това певицата направи на кафе при Гала, в нейното предаване. Припомняме, че снощи тя бе неочаквано изгонена от къщата на ВИП Брадър. Камелия Тодорова бе сред номинираните за изгонване, но предположенията бяха за любовницата на Тачо Зорница Линдарева. Сметките обаче излезнаха погрешни. Явно на зрителите не й допадна образа, който бившата „Търновска царица” разкри пред в Къщата, която бе непрекъснато обвинявана, че „аудиторлията.

[caption id="attachment_426361" align="alignright" width="300"]Камелия Тодорова Камелия Тодорова едва дочака да излезе, за да си отвори устата[/caption]

Те не успяха да я възприемат като една звезда, която се разграничава от останалите , не се замесва в сцени и скандали, страни от всички и се обгражда с тях с параван. Освен това тя бе сред дразнителите брои халките на останалите”, а после си крие остатъците от храната в куфарите под леглото си. Камелия Тодорова се защити от тях при Гала и нейните събеседници с оправданието, че в началото се е раздавала, но после го е правила, защото и останалите са постъпвали по този начин.

Според нея изкусителката Зорница Линдарева си е просто едно повърхностно момиче, което обича да си показва, но не ума, а задните си части и гърдите, които са с импланти. За Камелия Тодорова зад фасадата й също стои една празноглавка, която се размесва с разни хора, с цел да се докаже, но всъщност е празна и безинтересна отвътре.

Камелия Тодорова допълни, че Зорница Линдарева не е научена да се оправя сама и това изключително силно си личи, затова се опитва да се замесва в различни интриги и скандали.

Относно скандала с комика Влади Въргала джаз примата заяви, че двамата са се разбрали и ще се оправят. Нещата между тях не са толкова страшни, както сме видели на видеото. Просто според нея сцените са преувеличени и двамата вече са си простили, преди Камелия Тодорова окончателно да напусне шоуто.