Сашка Васева твърди, че е под закрилата на извънземен разум

Дупнишката Мадона Сашка Васева се сдуха тотално.

Сашка Васева твърди, че е под закрилата на извънземен разум, който й диктувал рецепти за дълголетие и здраве. Именно благодарение на този извънземен разум, чалгаджийката пазела децата си и себе си от недоброжелатели. С тези твърдения Сашка Васева успя да шашне съседите си. Блондинката вярвала силно, че не е избрана случайно, а е натоварена с мисия. Специалисти посочват, че проявата на нездрав разум може да е в резултат на тежкия развод, който певицата преживя със съпруга си, както и изненадващата смърт на брат й. Тези събития от живота й я доведоха до тежка депресия.

[caption id="attachment_426329" align="alignright" width="300"]Сашка Васева твърди, че е под закрилата на извънземен разум Сашка Васева твърди, че е под закрилата на извънземен разум[/caption]

Сашка Васева обаче посочва, че благодарение на висшия разум, който я напътства, тя е успяла отново да си стъпи на краката в името на децата си, пише pik.bg като цитира информация на lifestyle.bg Чалга фурията не спира да ни изненадва с изцепките си. Преди известно време тя взриви обществото заявявайки, че интимната близост е вредна. Това й изказване бе направено по повод на новата диета, която дупнишката Мадона бе подхванала, тъй като режимът категорично забранявал интимната близост. Тогава тя заяви, че най-добрата диета е вегетарианството в съчетание с липсата на всякаква близост с представители на силния пол.

Сашка Васева, която неведнъж е оставяла мъжете безмълвни пред телевизионните екрани, показвайки някои части от пищното си тяло, никога не е отричала, че обича да се съблича, тъй като „такава й била природата”. На множеството предупреждения от страна на приятели, че диетата, с която се е захванала може да й докара сериозни проблеми на главата, сред които и анемия, Сашка Васева отговорила пренебрежително, че е наясно с тези рискове и затова яде домашни яйца, които й дават сила. В крайна сметка тя заключила мъдро, че би си позволила близост с мъж само в краен случай. Какво разбира под „краен случай” обаче остава загадка.