Слави Трифонов и Мартина изкараха седмица в Лондон

Слави Трифонов успя да натрие доволно носовете на клюкарите.

Преди броени дни плъзна мълвата, че Слави Трифонов и изгората му – Мартина Огнянова са сложили край на отношенията си. Нещо повече, булевардните издания твърдяха, че Слави Трифонов е помолил Мартина да напусне шоуто му, както и bTV. Оказва се обаче, че шоуменът и Мартина все още са заедно. Слави Трифонов реши да опровергае слуховете за раздяла по най-добрия начин, осигурявайки едноседмична отпуска за двамата.

[caption id="attachment_426284" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов и Мартина изкараха седмица в Лондон Слави Трифонов и Мартина изкараха седмица в Лондон[/caption]

Запознати твърдят, че Слави Трифонов и Мартина са заминали на романтична ваканция, далеч от шума на София. Именно поради тази причина столът на шоумена миналата седмица бе зает от неговите сценаристи, а балетът бе в намален състав, пише „Час Пик”. Слави Трифонов решил да отпразнува рождения си ден в усамотение с Мартина далеч от любопитните погледи на БГ папараците. От екипа на шоуто посочват, че не са изненадани от решението му, тъй като прави това вече втора година. Фактът, че Слави Трифонов и любимата му, са отпрашили заедно към романтичната дестинация е ясно доказателство, че връзката им не само че не е прекратена, а продължава да разцъфтява.

Мълвата носи, че Слави Трифонов и Мартина изкарали седмицата в Лондон, където шоуменът пръснал 50 хиляди лева в опит да задоволи и най-малкият каприз на любимата си и да й засвидетелства отново чувствата си. Колежките на Мартина от балет „Магаданс” твърдят, че тя се върнала от Лондон с ново кожено палто и повече от 10 чифта обувки от най-новите колекции на световни дизайнери. Освен няколкото уникални рокли, с които Мартина е допълнила гардероба си, тя се върнала и с цял куп нови бижута. При все, че очевидно Слави Трифонов и Мартина са се отдали на сериозен шопинг в Лондон, двамата продължават да правят многобройни покупки и в София. Преди броени дни двойката била забелязана в популярен столичен мол, пише pik.bg.