Ана Баракова няма никакви намерения да се отказва от депутатското си мястоАна Баракова отказва да коментира политическите си възгледи

Ана Баракова може и да смени парламентарната си група. Скандалната депутатка влезе в Парламента като преференциален избраник от листата на "България без цензура" в Пловдив, а много от представителите на партията скочиха срещу нея, обвинявайки я, че е станала народен представител по погрешка и трябва да се откаже от мястото си. Нещо, което самата Ана Баракова няма никакви намерения да направи, разкри новоизлюпената депутатка.

[caption id="attachment_426265" align="alignright" width="300"]Ана Баракова Ана Баракова[/caption]

В интервю за Агенция ПИК 34-годишната народна представителка сподели още, че не е изключено да смени и парламентарната си група, ако във времето получи подобно предложение, което да съвпада с вижданията й. Засега обаче Баракова се въздържа от коментари какви изобщо са въпросните й виждания в политически аспект.

За сметка на това депутатката коментира, че се чувства изключително добре в Парламента и за нищо на света няма да се откаже от мястото си на народен представител. Въпреки протестите, които бяха организирани срещу нея. Които Ана Баракова определя като агресия и психически тормоз. Които обаче няма да я пречупят.

Нещо повече, госпожата заяви, че е сезирала съответните органи, които да проучат протестиращите срещу нея и да установят дали са били платени, тъй като има такава вероятност. Въпреки настроенията срещу нея, депутатката от "България без цензура", която занапред обмисля да се изявява като независим народен представител, е категорична, че се чувства много добре приета в Парламента.

Припомняме ви, че Ана Баракова успя да се уреди с място в 43-то Народно събрание след като получи най-висок преференциален вот от името на партията на Николай Бареков в Пловдив. Баракова беше номер 13 в листата, какъвто беше номерът на партията в бюлетината. Точно това породи съмнения, че влизането й в Парламента е грешка.