Годжи срещнал Даниела по най-странния начин!

Токов удар събрал Георги Милчев-Годжи със съпругата му Даниела. Майката на двете му деца се запознала с него, когато родения във врачанското градче Криводол Годжи лежал в болницата. Дясната ръка на Слави Трифонов, който прескача от танцьорка на танцьорка като разгонен бик, бил луда глава и на младини.

След като завършил гимназия той влезнал в казармата, за да отбие военната си служба. Инкогнито внесъл и електрическата си китара, за да се упражнява и след това веднага да влезе в консерваторията. Но когато решил да я настрои и вкарал шнура в електрическата мрежа, фазите се объркали и го разтресъл силен ток. За да се спаси несъзнателно се хванал за желязното легло и белята станала още по-голяма. Дълго време не можел да си движи дясната ръка.

[caption id="attachment_426222" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи и Даниела най-вероятно ще се съберат отново[/caption]

Веднага бил изпратен в болница и му бил отпуснат от шефовете в казармата три месечен срок, за да се лекува. Първоначално Годжи получил амнезия и не познавал хората около себе си. Край болничната му постеля все по-често се застоявала Даниела и един ден той разбрал, че ще става татко.

Не знаел как да признае „благата вест” на баща си, от който имал страх и респект, защото той си го потупвал до 12-ти клас. Но една вечер събрал кураж и му казал, че ще става дядо. Не било типично тогава младеж, още не изкарал казармата и не изучил висше да става татко, затова той очаквал гръм и мълнии. Но за негова изненада родителите му реагирали положително и радостно. Майка му опекла погача и тръгнали да искат снахата от Плевен. Набързо направили сватбата, за да не разберат другарите от БКП, че има нещо нередно.

Но Годжи продължил да се гъбарка с партията столетница, макар че баща му бил неин член. Между девети и десети клас младия Георги Милчев щял да два пъти да бъде изключен от училище. Веднъж организирал бягство на класа от часа по руски и трябвало да обяснява, че не е против българо-съветската дружба и това по никакъв начин не застрашава любовта на българския народ към Русия. Вторият път във влака разказвал на всеослушание политически вицове и се подигравал с партийните величия от висшия ешалон на БСП.

Заради тази негова постъпка баща му бил на косъм да изхвърчи от БКП. Издал го кондуктора на влака. Тогава Годжи получил най-якия бой от баща си, който му бил бесен. Той го наказал да носи въглища и по голи задни части да стои на царевица и орехови черупки. Баба му дори му казала, че фашист.