Алена е категорична, че ако политиците не успеят да съставят правителство, ще стане много страшно

Астроложката Алена направи страшни предсказания за следващата година.

Тя твърди, че звездите дават шанс на политиците да съставят правителство и ще бъде много страшно, ако те не се възползват от него и се стигне до нови избори догодина. Алена е категорична, че българското общество продължава да бъде свидетел на политическия разнобой за съставянето на кабинет, тъй като изборите са се провели на лоша дата – 5 октомври. Въпреки многократните предупреждения на астролозите, че датата не е подходяща за избори, никой не се съобрази с това.

[caption id="attachment_426195" align="alignright" width="300"]Алена е категорична, че ако политиците не успеят да съставят правителство, ще стане много страшно Алена е категорична, че ако политиците не успеят да съставят правителство, ще стане много страшно[/caption]

Алена обаче подчертава, че днешната дата е добра за старта на 43-то Народно събрание. В ефира на bTV астроложката посочи, че днешната дата дава лъч светлина, че нещата все пак ще се случат. Алена твърди, че ако се стигне до нови избори, до урните ще отидат още по-малко хора от тези, които излязоха да гласуват на предсрочните парламентарни избори, провели се на 5 октомври. Тя подчерта, че към Нептун и Уран са ретроградни към днешна дата и ще останат такива до края на годината. Този факт изисква да няма задкулисни игри. Според астроложката все още няма съставен кабинет заради множеството задкулисни игли, които се разиграват.

Алена посочва, че би било добре днес да се проведе една лидерска среща и нови консултации, на които да бъде решено как да се действа занапред. Тя е на мнение, че ако новият кабинет бъде изграден със съгласие, може да изкара безпроблемно следващите 4 години. В противен случай той ще изкара най-много шест месеца, което е много лошо. В заключение Алена подчерта, че сградата на Народното събрание е построена на много лошо място (върху римски гробища) и депутатите трябва да помислят сериозно да се преместят на друго място.

Думите на Алена бяха подкрепени и от съпредседателя на Патриотичния фронт Валентин Касабов, който посочи, че сценариите за избори до дупка, несъмнено ще доведат страната до пълен крах, пише pik.bg.