Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента

Мартин Иванов, по-известен с прякора си Данона проговори за Ана Баракова, която бе избрана за народен представител в 43-то Народно събрание благодарение на преференциалния вот.

Мартин Иванов е категоричен, че не е следил Ана Баракова, както тя твърди. Нещо повече, той дори подчертава, че не е бил в Пловдив във времето, в което тя твърди, че е била следена. Той оприличи случая с Ана Баракова като аналогичен на този на студентката Борислава Латинова, за която стана ясно, че лъже. Мартин Иванов призова и Ана Баракова да спре да сипе лъжа след лъжа, тъй като и без това достатъчно се е изложила. Според Иванов, зад Ана Баракова стои определен субект, но отказа да посочи точно име.

[caption id="attachment_426169" align="alignright" width="300"]Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента Мартин Иванов призова Ана Баракова да напусне парламента[/caption]

Припомняме, че скандалните обвинения на Ана Баракова стигнаха до там, че тя обвини Мартин Иванов-Данона, че е откраднал „сладкото й котнеце”. На свой ред Мартин Иванов призова скандалната новоизлюпена депутатка, ако има претенции към него да ги отнесе към компетентните органи. Депутатът от ББЦ е категоричен, че Ана Баракова си е позволила да каже твърде много неща по негов адрес и поради тази причина би трябвало да сезира съответните институции за това. Той обаче твърди, че на този етап няма да го направи. Според Мартин Иванов не сега е моментът, тъй като пловдивчанката вече се ползва с депутатски имунитет. Депутатът от редиците на партията на Николай Бареков посочва, че за него темата „Баракова”, е приключила. Мартин Иванов обаче е на мнение, че ако тя все пак уважава избора на пловдивчаните, които са гласували за нея, трябва да напусне 43-то Народно събрание.

В заключение Мартин Иванов посочва, че поведението на Ана Баракова е режисирано от някой от опонентите на „България без цензура”, които правят всячески опити да дискредитират партията, пише pik.bg. По-рано обаче Ана Баракова обяви, че ще напусне редиците на ББЦ и ще стане независим депутат, а малко след това стана ясно, че възнамерява да прави нова партия.