Людмила Захажаева има криминално досие

Най-накрая изплува скандалната истина за родителката на Албена Вулева – Людмила Захажаева.

Оказва се, че Албена и Людмила Захажаева са като две капки вода по отношение на поведението. Освен, че двете са първи скандалджийки под покрива на ВИП Брадър, имат криминално минало. Преди време Албена Вулева бе хваната да краде в магазин. Людмила Захажаева обаче е далеч по-напред с материала от дъщеря си. Тя има девет регистрации за кражби в Трето Районно управление на полицията в София. Майката на скандалната тв водеща е прибирана за незаконно присвояване на козметични продукти като червила и лакове за нокти, отбелязва bgreality.com.

[caption id="attachment_426150" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева има криминално досие Людмила Захажаева има криминално досие[/caption]

Макар, че Людмила Захажаева никога не признавала за прегрешенията си пред униформените, в крайна сметка тя плащала стоката в троен размер, за да получи свободата си. Людмила Захажаева остава най-големият дразнител в къщата на ВИП Брадър. Тя и фолк певицата Кали заформиха грандиозен скандал и дори се стигна до размяната на няколко шамара. Този път обаче Биг Брадър не изгони никоя от двете, тъй като съквартирантите взеха светкавични мерки да ги разделят, за да не се стигне до по-сериозен бой. Смрадта, която се носи от майката на Албена Вулева погнусява всички съквартиранти. Стигна се дори до там, че Кали да върви след нея и да пръска с дезодорант.

Съквартирантите вече сериозно обмислят да изгонят от къщата Албена Вулева, за да видят как ще се повлияе от това Людмила Захажаева. Предполага се, че без подкрепата на дъщеря си, тя няма да е толкоз смела и да скандализира непрестанно всички участници в риалити формата. Припомняме, че Албена Вулева също е сред номинираните за изгонване. Сред останалите съквартиранти, които са заплашени да се тръгнат от къщата на ВИП Брадър, са Ели Гигова, Жени Калканджиева и половинката й Тачо, Зорница Линдарева, Камелия Воче и Камелия Тодорова. Тази вечер домсъветът в студиото на Ники Кънчев ще спаси един от номинираните за изгонване съквартиранти, пише pik.bg като се позовава на информация на „24 часа”.