Кали и Людмила стигнаха до бой във ВИП Брадър

Участниците в този сезон на ВИП Брадър удариха дъното, сътворявайки невиждана до сега излагация.

Камелия Воче и Кали се заяждат безспирно с Албена Вулева и родителката й Людмила Захажаева, които се превърнаха в основни дразнители в къщата. Кали и Людмила влязоха в открита конфронтация една с друга, при което рускинята не издържа и заплаши певицата с бой. Тя предупреди Кали, че бие така, че няма да стане след това. Изненадващо този път Албена Вулева не се намеси в скандалите, които майка й не спира да твори под покрива на ВИП Брадър. Очевидно тя е предприела нова тактика – да стои настрана, оставяйки я да се защитава сама, отбелязват blife.bg и kliuki.net.

[caption id="attachment_426144" align="alignright" width="300"]Кали и Людмила стигнаха до бой във ВИП Брадър Кали и Людмила стигнаха до бой във ВИП Брадър[/caption]

Екшънът между двете е обсипан с такива обидни намеци и коментари, че дори и най-големите хейтъри в нета се чувстват крайно неудобно. Най-изненадващото в случая обаче е, че зрителите на ВИП Брадър симпатизират на Албена Вулева и Людмила Захажаева и в същото време наричат Кали и Камелия Воче „невротични бабички”. Те негодуват от държанието на двете певици и призовават продуцентите на ВИП Брадър да ги пуснат да си хващат пътя, защото се „излагат жестоко”. Междувременно Кали и рускинята Людмила Захажаева надминаха всякакви граници и стигнаха до размяна на шамари. Двете си скочиха на вратата на изповедалнята, разменяйки си по един-два шамара. Този път обаче Биг Брадър не изгони никого.

Съквартирантите им се включиха светкавично, за да ги разтърват и да не се стигне до по-сериозна размяна на шамари и крошета между двете. Зрителите на ВИП Брадър изразиха опасения, че ако днес някоя от двете групи не напусне къщата, то със сигурност този сезон ще бъде запомнен с жесток бой. На този етап най-голяма е вероятността къщата да напусне някоя от трите – Камелия Воче, Камелия Тодорова или Ели Гигова. Междувременно, ароматът, който се разнася от Людмила Захажаева вече е толкоз непоносим, че Кали върви по петите и й пръска с дезодорант.