Ана Баракова щяла да прави нова партия

Пловдивчанката Ана Баракова взриви обществото с новите си намерения.

Припомняме, че тя бе категорична, че ще напусне редиците на партията на ББЦ, от която бе избрана с преференциален вот и ще стане независим депутат заради натиска, който й упражняват хората на Николай Бареков и лично той самият (според твърденията й). По всяка вероятност в най-близко бъдеще ще се роди нов политически проект, твърди Plovdiv24.bg.

[caption id="attachment_426140" align="alignright" width="300"]Ана Баракова щяла да прави нова партия Ана Баракова щяла да прави нова партия[/caption]

Вече са ясни лидерите на партията в Града под тепетата, както и финансирането й. Отцепничката от ББЦ Ана Баракова ще се влее в редиците на новата партия. Тя твърди, че гърбът и гаранциите за бъдеща финансова стабилност, които ще получи в новия политически проект й дават увереност и сили да се изправи срещу лидерите на ББЦ в Пловдив. Макар, че новата партия ще е национална, тя ще се роди именно в Пловдив, тъй като първият й депутат ще е Ана Баракова, която е от този град. Тази информация обикаля политическите среди в Града под тепетата от близо седмица. Лекият намек за бъдещия политически субект дойде от новоизлюпения депутат от ББЦ – Мартин Иванов-Данона.

Той бе категоричен, че никога не е следил Ана Баракова, подчертавайки, че във времето, в което тя твърди, че е била следена от него, той дори не е бил в Пловдив. Мартин Иванов-Данона оприличи случаят с Ана Баракова на този със „съблечената” за обиск в София - студентката Борислава Латинова. Той призова Ана Баракова да спре да сипе лъжи, тъй като и без това достатъчно се е изложила. Данона е на мнение, че зад нея стои определен субект, но отказа да влиза в „обяснителен режим”. В заключение той посочи, че Ана Баракова не е приоритет за ББЦ, тъй като има много по-важни неща за държавата, върху които да се съсредоточат, пише pik.bg.