Жени Калканджиева направила спонтанен аборт

Жени Калканджиева преживя разтърсваща трагедия под покрива на ВИП Брадър.

Случката се е разиграла преди броени дни, твърдят запознати. Шестата по красота в света е изгубила бебето си. Жени Калканджиева крие случката от половинката си.

Припомняме, че през времето, в което Тачо бе изгонен от ВИП Брадър, Жени Калканджиева имаше сериозен здравословен проблем, поради който бе изкарана по спешност от къщата и бе приета в болница. Оказва се, че предположението на Зорница Линдарева се е оказало правилно. Припомняме, че още в началото изгората на Тачо подозираше, че съперницата й е бременна заради постоянното гадене, раздразнителността, която Жени непрекъснато демонстрираше и заформилото се коремче.

[caption id="attachment_426105" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева направила спонтанен аборт Жени Калканджиева направила спонтанен аборт[/caption]

Зорница Линдарева предполагаше, че Жени Калканджиева и половинката й крият бременността заради суеверие.

Жени Калканджиева наистина е била бременна и е направила спонтанен аборт по време на престоя си в реалити формата, твърдят запознати източници. За щастие медиците са успели да се справят успешно със ситуацията и не са възникнали усложнения. Шестата по красота в света помолила продуцентите този случай да не се разгласява, за да се избегне напрежението между нея и съпругът й. Тачо все още не знае за случилото се, а половинката му преживява мъката си сама, без да сподели с никой от съквартирантите в къщата, пише „Всеки ден”.

Междувременно стана ясно, че беквокалистката на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич е бременна. Последната мълва носи, че 23-годишната босненка е научила новината преди броени дни. Според изчисленията на специалистите, тя трябва да влезе във втория месец на бременността си в края на месеца. Радостта от вестта обаче била помрачена от постоянното виене на свят и гадене, които има Цветелина Грахич. Татко на отрочето е ромският изпълнител Кристиан Шаламанов, с когото беквокалистката поддържа интимна връзка от доста време. Все още не е ясно обаче как ще реагира Слави Трифонов на тази вест, когато разбере, че Цветелина Грахич ще трябва да излезе в майчинство след няколко месеца, пише pik.bg като цитира информация на lifestyle.bg.