"Истински истории" започnа ударно, цели да втрещи зрителите"Истински истории" ще представя действителни случки, категорични са продуцентите Иван и Андрей

"Истински истории" започна със заявка да втрещи зрителите още с първия си епизод. Продуцентите Иван и Андрей заявиха, че са приготвили за зрителите порция пикантерии, които са в състояние да втрещят всички. Още със старта си новата поредица по бТВ разказа за живота на виден български депутат, който в близкото минало дори е заемал поста на заместник министър председател.

[caption id="attachment_426078" align="alignright" width="300"]"Истински истории" започна ударно "Истински истории" започна ударно[/caption]

Въпросният мъж, чиято самоличност упорито се пази в тайна, бил принуден да напусне България заради пикантна история, свързана със семейството му. И по-конкретно - със съпругата му. Депутатът, чиято история беше разказана този петък, е имал за задача да отговаря за европейските проекти и е заемал важно място във втория ешелон на властта. Като такъв естествено успял да си намери красива съпруга, която го дарила с две деца.

В един момент обаче цялото му семейно щастие рухнало след като се оказало, че благоверната му дълги години е заработвала като елитно момиче на повикване. Естествено, преди да го срещне. А истината лъснала по изключително грозен начин, след като негови конкуренти го заплашили да разтръбят срамното минало на съпругата му във всички български медии, ако политикът не се оттегли от проектите, в които е участвал по това време.

За да запази доколкото може честта на семейството си, мъжът заминава заедно със съпругата и децата си в чужбина. И след хиляди перипетии решава все пак да остане заедно с благоверната си, която му се кълне, че е приключила с "работата" си много преди да го срещне, предават от vsekiden.com.