Тв водещата Биляна Гавазова не може нито да кара, нито да паркира

Красивата водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви Биляна Гавазова са оказа опасна напаст с кола на пътя. Колежката на Антон Хекимян сама призна, че като участник в движението други шофьори й налитат агресивно и редовно я псуват – пише „Уикенд”. Биляна Гавазова проплака, докато в студиото се нищеше темата за агресията по пътя по повод ваденето на пищов от водач на маршрутка срещу пешеходец в центъра на столицата. Според водещата и към нея често са били агресивни, но не като пешеходка, а докато се кара колата. Тя се застрахова, че може би причината е, защото е млад шофьор, но сама си призна, че другите водачи не били особено любезни, макар и да е дама. Хекимян пък не пропусна да я жегне, че може би тъкмо защото е жена – шофьорка не се справя добре на пътя с автомобил. След което Антон коментира по-дълбоко темата, заявявайки, че след като дамите искали да са толкова еманципирани, трябвало не само да управляват по мъжки автомобилите си, но дори и да откажат да им се отваря вратата на колата, когато се возят в нея.

[caption id="attachment_426071" align="alignleft" width="300"]Биляна Гавазова Биляна Гавазова била "Царицата на френския гараж"[/caption]

Оказа се, че Биляна Гавазова е известна с ужасното си управление на автомобил в цялата телевизия. Източници на изданието от Би Ти Ви разкриха, че 33-годишната водеща от Шумен е кошмарът на паркинга. Особено откакто е водеща на сутрешния блок. Тя се паркирала рано-рано и когато следобед си тръгвала, започвал кошмарът, че ще помете съседните автомобили на колегите си. Всички вече за нищо на света не смеели да паркират близо до возилото й, дори когато нямало други празни места – отбелязва изданието. Така Биляна Гавазова получила прозвището „Царица на френския гараж”, иронично дадено й от колегите й. Тя обаче отказала намека да вземе допълнителни часове по кормуване. Заявила, че има книжка отдавна, но шофирала отскоро.