Какво се случи с Лили Иванова?! Промяната е коренна

Лили Иванова вече може да се похвали с щедро сърце. Примата на българската естрада е решила най-после да разтвори сърцето си за болката и нещастието на децата. Лили Иванова ще работи в полза на обществото със следващия си концерт. Така мултимилионерката, която досега къташе всичко спечелено и не даваше лев за благотворителност най-после е решила да отвори сърцето си за благородната кауза.

[caption id="attachment_426034" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова показа, че има благородно сърце[/caption]

Явно възрастта си оказва влияние, не спират да я одумват нейни зложелатели. Вероятно и заради това наближаваща 80-те години певица №1 в България е решила да отвори сърцето и кесията си за страданието на най-невинните. На 10 ноември тя ще направи своя бутиков концерт. Средствата от него, както и благотворителния търг от фотоси на музикални и арт звезди ще бъдат дадени от Лили Иванова за закупуване на медицинска апаратура. Тя ще бъде дарена на недоносени деца, деца, страдащи от тежки болести, както и от тежка форма на захарна болест.

Концертът, който примата на българската естрада ще направи на 10-ти ноември ще е краят на благотворителната й серия под мотото „Да оставим следа”. Идеята е на фотографката Велислава Ножарова и дружество „Кауза”.

Лили Иванова винаги е твърдяла, че музиката не може да бъде разказвана, затова трябва да бъде чута. Затова певицата очаква своята любима публика, която и този път няма да я предаде, за да дадат нещо наистина ценно на децата – тяхната надежда в бъдещето. Наскоро Лили Иванова загуби един от своите магове, на които безрезервно е вярвала. Това е варненския ходжа Надим Хасан, при когото примата често е отскачала за да й сътвори някоя муска, която ще я предпази от зли очи или излекува от някоя и друга болежка.

Именно той е бил човека, заедно и с незабравимата баба Ванга,която Лили особено почита, които са й предпекли, че ще пее до преклонна възраст. И ще се радва на превъзходно здраве. Пророчествата се сбъдват, а въпреки напредналите си години естрадната ни прима наистина се радва на превъзходно здраве, за което разбира се и самата тя се грижи много.